Za sve informacije pozovite: 066.9222777

Pridružite se krugu uspešnih firmi i preduzetnika

Kako postati partner portala?

Portal Poslovna logistika za cilj ima da pokrije sve segmente nabavki koje mogu zatrebati jednom privrednom subjektu u njegovom svakodnevnom poslovanju, bez obzira na njegovu delatnost ili veličinu. Svaki od tih segmenata pokriva po jedan naš partner koji dobija ekskluzivitet u svojoj oblasti poslovanja, pa partneri između sebe nisu konkurencija.

Svi naši partneri moraju biti pouzdane kompanije sa bogatim poslovnim iskustvom, stručnim ljudima, povoljnim cenama, kvalitetnom ponudom i još kvalitetnijom uslugom. Te zajedničke karakteristike su i osnovni uslovi da bi neko postao naš partner. Cilj nam je da klijentu u svakom trenutku pružimo kvalitet, a ne kvantitet ponude.

Ukoliko Vam se naša ideja dopala i želite da postanete naš novi partner, potrebno je da nas kontaktirate i da nam prezentujete Vašu kompaniju, delatnosti kojima se bavite i Vaš portfolio. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da obogatimo našu ponudu i proširimo naš pobednički tim novim članovima.

Koje su prednosti partnerstva?

  • Zajednički nastup prema svim postojećim i potencijalnim klijentima
  • Ekskluzivitet ponude u svakom segmentu nabavki robe i usluga
  • Komunikacija i razmena kontakata sa drugim partnerima portala
  • Mogućnost ’’vezane’’ posete ljudi inicijalno zainteresovanih za druge ponude
  • Optimizacija vaše stranice na portalu za najvažnije ključne reči na pretraživačima
  • Oglašavanje putem zajedničkog newsletter-a prema našoj bazi od preko 2000 mail adresa
  • Vođenje Vaših Internet kampanja bez uobičajene agencijske provizije
  • Besplatno kreiranje Vaše prezentacije i akcijskih ponuda na portalu
  • Stručna pomoć u Vašem ukupnom Internet nastupu

Koje su finansijske obaveze naših partnera?

Obavezna članarina

Obavezna članarina plaća se mesečno i iznosi 15 eura u dinarskoj protivvrednosti na dan fakturisanja. Ona uključuje besplatno kreiranje Vaše stranice portala i Vaše akcijske ponude, prostor za isticanje Vaše akcijske ponude, prostor u redovnom zajedničkom newsletter-u, kao i optimizaciju vaše stranice za pretraživače.

Opciona članarina

Opciona članarina predstavlja Vaš budžet za ciljano oglašavanje na Google AdWords sistemu i namenjena je klijentima koji su zainteresovani za dodatno pojedinačno oglašavanje svoje stranice. Prednost je stručno vođenje kampanje bez uobičajene agencijske provizije od 10%, kao i besplatno kreiranje oglasnih rešenja. Najmanji mesečni iznos budžeta je 30 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Kontaktirajte nas