Za sve informacije pozovite: 066.9222777

Naši poslovni saveti

faktoring

Faktoring - dobar put do obrtnih sredstava

U vremenu kada je veliki broj domaćih preduzeća opterećen kreditima, slabom naplatom potraživanja i problemima sa pribavljanjem obrtnih sredstava, jedno od najboljih rešenja je svakako faktoring kao način finansiranja. Ovaj finansijski instrument, važno je reći, sa sobom nosi i veliki broj potencijalnih ušteda o kojima će biti više reči u nastavku teksta.
opširnije o faktoringu ►

kurirska-sluzba

Kurirska služba - mogućnost da proširite granice svog poslovanja

Veliki broj malih preduzeća u Srbiji svoje poslovanje uglavnom zasniva na lokalnom tržištu, gradu u kom obavljaju privrednu delatnost i neposrednoj okolini. Razlozi za to su brojni, od skromnih tehničkih ili kadrovskih kapaciteta, pa sve do straha od velikih logističkih troškova koje to nosi. Svi ovi razlozi mogu se lako pevazići čak i u firmama sa izuzetno malim brojem zaposlenih, bez velikih ulaganja.
opširnije o poslovanju sa kurirskim službama ►

izrada web sajta

Izrada web sajtova - kako sajt postaje vaš najbolji prodavac

Veliki broj domaćih kompanija razvoju svog Internet nastupa i WEB sajta posvećuje jako malu pažnju. To je posledica nedostatka svesti o ogromnom rastu Internet mašinerije i mogućnostima koje vam globalna mreža pruža uz male i ispravno usmerene investicije. Neke kompanije zadovolje se samom činjenicom da su napravile svoju prezentaciju, nesvesni da je to u današnje vreme samo osnova ozbiljnog nastupa na Internetu.
opširnije o izradi web sajta ►

franšize u Srbiji

Franšize u Srbiji - dobar put do uspeha

Ukoliko razmišljate da započnete sopstveni biznis ili želite da unapredite postojeći, jedan od najsigurnijih načina za to je ulazak u sistem franšize. Franšizing predstavlja ustupanje postojećeg uspešnog modela poslovanja drugoj firmi uz nadoknadu. Davalac franšize ustupa svoje ime, vizuelni identet, poslovni model, logistiku, marketing podršku i obuku, a primaoc franšize dužan je da pored novčane nadoknade koju za to izdvaja poštuje sve ugovorene standarde poslovanja.
opširnije o franšizingu u Srbiji ►

korporativna kartica za gorivo

Korporativne kartice za gorivo - ušteda i jednostavnost

Korporativne kartice za gorivo su sjajan način da se rešite svih muka koje možete imati pokušavajući da u ovaj deo svog poslovanja unesete neki red i kontrolu. Kompanije u Srbiji odavno već koriste ovaj vid plaćanja, ali još uvek ne sve i ne u onoj meri u kojoj bi trebalo. To je čudno, jer spisak prednosti je podugačak, a podugačko vreme smo potrošili i da nađemo neku manu. Nismo uspeli!
opširnije o korporativnim karticama za gorivo ►

troškovi upotrebe mobilnih telefona

Analiza i kontrola troškova upotrebe mobilnih telefona - velika mogućnost uštede

U savremenom poslovanju, mobilni telefoni skoro u potpunosti zamenjuju tradicionalno radno mesto- kancelarija, radni sto, računar i fiksni telefon. To je pozitivno uticalo na razvoj poslovanja i operativnost radnika, njihovu efikasnost u obavljanju posla, ali je takođe dovelo i do rasta troškova upotrebe sredstava telekomunikacija.
opširnije o kontroli troškova upotrebe mobilnih telefona ►